Kompetenceudvikling siden 2009

Siden 2009 har vi hjulpet mennesker og virksomheder med at udvikle deres individuelle og organisatoriske færdigheder. Vi er blandt Nordens førende kursusvirksomheder, inden for kreative erhverv, og har specialiseret os i at udbyde karrierefremmende forløb, i både Danmark og Sverige. Årligt afholder vi forskellige kursusforløb, der henvender sig både til private og erhverv.

Styrk dine kompetencer sammen med os

Vi brænder for, at hjælpe virksomheder såvel som enkeltpersoner gennem supplerende kurser. Vi stræber efter at klæde dig på til effektivt, at styre, varetage og planlægge opgaver indenfor det specifikke fagområde, som du gerne vil optimere dine kompetencer inden for – til gavn, for både dig og din arbejdsplads. Gennem intensive kursusdage bliver du taget gennem undervisning, af etablerede fagfolk. Fagfolk der kan videregive relevant erfaring fra egen karriere og derfor kan hjælpe dig på vej til at gøre dine ambitioner til virkelighed.

Kurserne er sammensat af en kombination af teori og praksisorienteret casearbejde. Dette casearbejde vil være inspireret fra det virkelige liv og du kan derfor tage det med videre i dine nuværende, såvel som fremtidige projekter. Du vil får konkrete redskaber til at styrke dine kompetencer inden for et felt. Kombinationen tager udgangspunkt i, at du opnår de stærkeste kompetencer ved at afprøve og diskutere den erhvervede viden og værktøjer. Dette er en essentiel forudsætning for at forståelsen rodfæstes.

4000 +

Certificerede kursusdeltagere

2009

Vi har udviklet mennesker siden 2009

60 +

Kurser årligt

Filosofi & Læring

Vi er opsatte på at videregive vores ekspertise og erfaring til dig, der ønsker at udvikle på dine kompetencer.

Læring opnås bedst ved videregivelse af erfaring. Hos os bliver du derfor undervist af kompetente og etablerede fagfolk. Grundet vores stærke netværk, har vi gennem disse fagfolk, løbende adgang til den mest relevante viden. Dette kvalificerer os til at kompetenceudvikle, samt give dig mulighed for, gennem vores kombination af teori og praksisorienteret casearbejde, at nå dit fulde potentiale. Denne kombination har vi fokus på, for at skabe en balance mellem foredrag og praktisk demonstration.

Du vil få konkrete redskaber til at styrke dine kompetencer, hvilket indebærer at du igennem casearbejdet får eksemplificeret relevante problemstillinger hvor du ved hjælp af de givne værktøjer kan efterprøve, demonstrere samt identificere disse i dit daglige virke. Dette er en essentiel forudsætning for at forståelsen rodfæstes.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores medarbejdere

Tina Madsen

Kundeservice@b-group.dk
+45 71 74 74 19