Digital Markedsføring

Tilmelding åbner snart

Digital Markedsføring

Er du bekendt med begreber som: sociale medier, online kommunikation, annonceringer, Google ads og Facebook adwords, men mangler en dybere indsigt og at få dem afprøvet i praksis? Ønsker du at få en dybere indsigt i hvordan forskellige strategier udvikles herunder, strategisk branding, strategisk markedsføring samt digitale strategier?

Digital Markedsføring er kurset for dig, der gerne vil optimere dine kompetencer indenfor grundlæggende digital markedsføring og blive klædt på til at mestre de kompetencer der efterspørges på arbejdsmarkedet. Gennem en kombination af teori og praksisorienteret casearbejde, får du konkrete redskaber til at styrke dine evner som digital markedsføringsmanager, samt værktøjer til at udføre strategier og resultatorienteret markedsføring. Du vil på kurset møde undervisere, der har praktisk erfaring og arbejder med digital markedsføring til dagligt.

 

Vores undervisningsstrategi tager udgangspunkt i, at man opnår de stærkeste kompetencer, når man afprøver og diskuterer den erhvervede viden i samarbejde med både medkursister og eksperter. Med disse to dages kursus, vil du få ny viden og blive trænet ved hjælp af praksisnært casearbejde, til at kunne medtage nye og udfordrende opgaver vedrørende digital marketing på din arbejdsplads, el. kommende arbejdsplads.

Tilmelding åbner snart

Digital Markedsføring

 Sted

Maglekildevej 7, Roskilde

 Kursusdage

13 februar kl. 09:00 – 15:00

14 februar kl. 09:00 – 15:00

  Certificering

Kursusbevis som dokumentation, til dit CV og LinkedIn

Samlet pris

8700 kr

Beløbet er ekskl. moms

*Medbring en kollega/ven og få 10% rabat på jeres pladser. Kontakt kundeservice@b-group.dk for tilmelding.

Dit udbytte

  Dyb forståelse for digitale kommunikationsværktøjer og benyttelse i praksis.

  Du kan planlægge og eksekvere strategier indenfor digital markedsføring samt branding.

 Du kan skabe effektive og målbare resultater ved brug af en målrettet indsats på den digitale marketing.

  Indblik i grundlæggende metoder og værktøjer til at optimere din copywriting samt udvikling af content på digitale platforme.

  Du modtager et kursusbevis.

Virksomhedens udbytte

  En medarbejder med digitale kommunikationsværktøjer og som kan benytte dem i praksis.

  En medarbejder der besidder den nyeste viden indenfor digital markedsføring.

  En medarbejder der forstår sig på annoncering, kampagne- og strategiudvikling, samt planlægning og eksekvering af disse.

  En medarbejder der kan skabe effektive og målbare resultater ved brug af en målrettet indsats på digitale platforme.

Vi giver dig den nyeste viden indenfor digital markedsføring

Hvem er kurset henvendt til

Kurset Digital Markedsføring er for dig, som ønsker at få en dybere forståelse for de digitale værktøjer som annonceringer, Google ads og Meta Business. Vi præsenterer dig for de essentielle dele af værktøjerne, så du kan imødekomme de digitale opgaver og udfordringer din arbejdsplads, el. kommende arbejdsplads står overfor.

Netværk og kursusbevis

På forløbet vil du modtage undervisning fra kompetente fagfolk, der alle har stor erfaring med digital markedsføring, samtidig med at du møde deltager med samme formål som dig. Du modtager et kursusbevis, når du har gennemført forløbet, som du kan benytte i forbindelse med dit CV, LinkedIn og kommende arbejdsgivere.

Det siger vores deltagere

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svar på forskellige spørgsmål vedrørende kurset.
Vil der være forplejning under kurset?

Forplejning er inkluderet på kurset.

Hvad skal jeg medbringe til kurset?

Vi anbefaler at medbringe enten notesbog eller computer. Til selve kurset vil der være handout, papir, post-it og skriveredskaber til rådighed.

Er der eksamen?

Der vil ikke blive foretaget en eksamen til vores kursus.

Hvordan foregår betalingen?

Betalingsprocessen afhænger af hvem der skal betale for dit kursus. Er det dig privat som skal betale for kurset sker betalingen ved tilmeldingen. Er det din virksomhed der betaler udsteder vi en faktura til den oplyste virksomhed, som sender til din oplyste mail. Er det kommune/jobcenter/a-kasse der betaler skal der indgås en købsaftale, i så fald modtager du et opkald fra os hurtigst muligt efter tilmeldingen.

Hvordan får jeg og min kollega 10% rabat på vores pladser?

Du skal kontakte vores medarbejdere på kundeservice@b-group.dk for at tilmelde dig og din kollega/ven. Herefter vil du modtage yderligere informationer om betaling.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere, som er klar til at besvare dine spørgsmål.

Simon Mark Sørensen

+45 71 74 74 19
kundeservice@b-group.dk