Innovative Sport Management

Tilmeldingen åbner snart

Innovative Sport Management er nordens største sportsbrancheforløb og er for dig der vil udvikle dine kompetencer og netværk inden for sportens verden.

I sportsbranchen er det solide netværk og et stærkt CV altafgørende for at skabe sig en karriere. Innovative Sport Management er derfor blevet skabt med et mål om at bringe den etablerede branche og fremtidens talenter tættere på hinanden. Derfor er det udelukkende etablerede branchefolk, der underviser vores deltagere – netop for at sikre at netværket udvides og at der bliver sat fokus på de kompetencer, som sportsbranchen lige nu efterspørger.

Du bliver undervist i følgende moduler:

Kick-of

Man kommer ikke langt i musikbranchen uden partnerskaber og stærke samarbejdsrelationer. Dette modul vil bl.a. lære dig, hvordan du kan forholde dig til samarbejdspartnere og interessenter, når din forretningsidé skal udvikles i branchen. Vi vil i samme omgang tage et kig på de internationale muligheder, som partnerskaber kan åbne op for, og som vil kunne skabe merværdi for dit projekt eller din artist.

Sport & Event Management

På dette modul får du relevante værktøjer til planlægning og afholdelse af sportsbegivenheder. Vi gennemgår faserne i arbejdet inden for sport management, så du kan arbejde procesorienteret med fremtidige arbejdsopgaver. Du får desuden konkrete værktøjer til ide- og konceptudvikling, der vil styrke dine kompetencer inden for planlægningen af sportslige begivenheder.

Sportsøkonomi & aftaler

Dette modul giver dig helt centrale og grundlæggende kompetencer i det økonomiske såvel som det juridiske aspekt i sportens univers. Du vil herunder få indsigt i, hvordan en sportslig kontrakt kan se ud, samt hvilke juridiske problemstillinger, man kan støde på ved udarbejdelsen af denne.

Sportsmarketing & Sponsorer

På dette modul bliver du præsenteret for kommunikations- og markedsføringsstrategier inden for sportsindustrien. Som en del af modulet vil du også få kendskab til etableringen af samarbejdsaftaler og lære, hvordan du kan forholde dig til samarbejdspartnere og forskellige andre interessenter. Du vil blive undervist i at håndtere og forstå de kompetencer, en virksomhed må have kendskab til for at kunne tilpasse sig kravene, omgivelserne stiller.

Innovation og Ledelse i Sportsorganisationer

Innovation og ledelse er vigtige grundsten inden for sport management. I dette modul på forløbet vil du blive præsenteret for forskellige ledelsesformer med udgangspunkt i innovative teorier og tankegange. Du får redskaber til at lede og motivere dine medarbejdere bedst muligt, og vi sætter fokus på frivillighed og ledelsen af frivillige, hvilket er en stor del af branchen. Modulet har desuden en strategisk del, hvor du får undervisning i planlægning; herunder vision, mission og vækststrategi. Du får desuden værktøjer til at analysere konkurrencesituationen og markedet i sportssektoren.

Tilmelding senest den

Innovative Sport Management

 Sted

Roskilde eller Aarhus

 Kursusdage

5 dage

  Uddannelsesbevis

Kursusbevis som dokumentation, til dit CV og LinkedIn

Samlet pris

6450 DKK

Beløbet er inkl moms

Undervisere

Det siger vores deltagere

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svar på forskellige spørgsmål vedrørende kurset.
Skal man have erfaring fra branchen for at blive optaget på kurset?

Det er ikke nødvendigt at have erfaring fra branchen. I vores optagelsesproces lægger vi vægt på engagement, lyst og vilje.  Vi anbefaler dog, at hvis du har erfaring fra branchen inkluderer det i din ansøgning, så vi kan tilrettelægger undervisningen til det niveau vores kursister har.

Skal man medbringe noget til kurset?

Du behøver ikke at medbringe noget til kurset. Der er papir, post-it og skriveredskaber til rådighed. Præsentationerne fra undervisning vil blive sendt efterfølgende.

Er der eksamen på kurset og/eller opnår man ECTS points?

Der vil ikke blive foretaget en eksamen til vores kursus og du vil ikke opnå ECTS points for vores kursus.

Hvordan foregår betalingen?

Ved optagelse modtager du en info mail, hvori der fremgår et betalingslink. Du har 5 dage fra modtagelsen af info mailen til at betale. Du har mulighed for at betale det fulde beløb samlet eller over flere rater.

Hvad sker der hvis jeg er forhindret i at deltage på en/flere moduler?

Du kan godt gennemføre kurset selvom du ikke deltager alle gange. Hvis du er forhindret i mere end 2 moduler vil det desværre ikke være mulighed for at modtage kursusbeviset. Er dette tilfældet bedes du henvende dig til kundeservice.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere, som er klar til at besvare dine spørgsmål.

Tina Madsen

+45 71 74 74 19
kundeservice@b-group.dk