Facebook Annonceringskursus

Tilmelding åbner snart

Facebook Annonceringskursus

Ønsker du at få et større indblik i hvordan du annoncerer dine produkter på Facebook? Med Facebook annonceringskursuset tager vi dig fra A til Z og giver dig det fulde overblik over Facebooks annoncerings muligheder, samt hvordan du bygger din annonceringsstrategi op både teknisk, økonomisk og med en konkret målsætning for en succesfuld eksekvering. Herunder vil der være fokus på segmentering, annonceformater og opbygning af en annonce samt smart-måling af data til videreudvikling af dine annoncer. Gennem en kombination af teori og praksisorienteret casearbejde får du konkrete redskaber og værktøjer til at styrke dine evner som Facebook ansvarlig, så du kan udføre strategier og resultatorienteret markedsføring.

 

Vores undervisningsstrategi tager udgangspunkt i at opnå de stærkeste kompetencer, når man afprøver og diskuterer den erhvervede viden, i samarbejde med både medkursister og eksperter. Derfor tager vi udgangspunkt i et praksisnært casearbejde, da det vil gøre det lettere for dig at implementere den erhvervede viden på din arbejdsplads efterfølgende. Du vil på kurset møde undervisere, der har praktisk erfaring og arbejder med Facebook annoncering til hverdag.

Tilmelding åbner snart

Facebook Annonceringskursus

 Sted

Maglekildevej 7, Roskilde

 Kursusdage

6 marts kl. 09:00 – 15:00

7 marts kl. 09:00 – 15:00

  Certificering

Uddannelsesbevis som dokumentation, til dit CV og LinkedIn

Samlet pris

8250 kr

Beløbet er ekskl. moms

*Medbring en kollega/ven og få 10% rabat på jeres pladser. Kontakt kundeservice@b-group.dk for tilmelding.

Dit udbytte

  Fuld forståelse af Facebook annoncering.

  Kan planlægge og eksekvere strategisk annoncering på Facebook.

  Du kan lave effektmålinger og samle data angående aktivitet af annoncer, samt bruge denne data til videreudvikling af annoncer.

  Du modtager et kursusbevis.

Virksomhedens udbytte

  En medarbejder der kan optimere den digitale marketing via Facebook.

  En medarbejder med den nyeste forståelse for annoncering på Facebook.

  En medarbejder med fuld forståelse for succesfuldt at planlægge og eksekvere annoncer.

  En medarbejder der kan skabe effektive og målbare resultater ved brug af en målrettet indsats på Facebook annoncering.

Vi giver dig den dybere

viden du mangler

Hvem er kurset henvendt til

Facebook annonceringskurset henvender sig til dig, der ønsker at opnå en dybere viden om hvordan du opstiller de mest effektive annonceringer på Facebook. Du behøver nødvendigvis ikke være bekendt med Meta Business, men en overordnet forståelse for programmet er til bedst grundlag for kurset.

Netværk og kursusbevis

På forløbet vil du modtage undervisning fra kompetente fagfolk, der alle har stor erfaring med Facebook annoncering, samt møde deltager med samme formål som dig. Du modtager et kursusbevis, når du har gennemført forløbet, som du kan benytte i forbindelse med dit CV, LinkedIn og kommende arbejdsgivere.

Det siger vores deltagere

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svar på forskellige spørgsmål vedrørende kurset.
Vil der være forplejning under kurset?

Forplejning er inkluderet på kurset.

Hvad skal jeg medbringe til kurset?

Vi anbefaler at medbringe enten notesbog eller computer. Til selve kurset vil der være handout, papir, post-it og skriveredskaber til rådighed.

Er der eksamen?

Der vil ikke blive foretaget en eksamen til vores kursus.

Hvordan foregår betalingen?

Betalingsprocessen afhænger af hvem der skal betale for dit kursus. Er det dig privat som skal betale for kurset sker betalingen ved tilmeldingen. Er det din virksomhed der betaler udsteder vi en faktura til den oplyste virksomhed, som sender til din oplyste mail. Er det kommune/jobcenter/a-kasse der betaler skal der indgås en købsaftale, i så fald modtager du et opkald fra os hurtigst muligt efter tilmeldingen.

Hvordan får jeg og min kollega 10% rabat på vores pladser?

Du skal kontakte vores medarbejdere på kundeservice@b-group.dk for at tilmelde dig og din kollega/ven. Herefter vil du modtage yderligere informationer om betaling.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere, som er klar til at besvare dine spørgsmål.

Simon Mark Sørensen

+45 71 74 74 19
kundeservice@b-group.dk