Gratis podcasts med massere af guldkorn for en projektleder

Gratis podcasts med massere af guldkorn for en projektleder

Lyt til en god podcast, der er relevant indenfor dit felt, det gode ved de podcast vi har udvalgt til dig, er at de er gratis så det koster dig ikke noget at lytte på turen til eller fra arbejde, når du er ude og handle og når støvsugeren skal svinges.

Læs her vores 3 bud på brugbare og spændende podcast om projektledelse

Rundt om projektledelse

Af Stine Odgaard Ranum

19 episoder (flere på vej) / varer omkring 35 min hver.

Podcasten Rundt om projektledelse kommer omkring projektledelsens hverdag, udfordringerne og de metoder/værktøjer, der er gode for at lave fornuftig udvikling. Fokus er på adfærden: Hvordan løser man det korrekt? I løbet af episoderne inviterer Stine Odgaard Ranum talentfulde gæster med ind. De giver deres syn og erfaringer på emnerne, så lyt med og pluk det ud som giver mening for dig.

At turde FM

Af Brian Johannsen

266 episoder  (flere på vej) / varer omkring 55 min hver.

Brian Johannsen, har lavet denne podcast med udgangspunktet i spørgsmålet – Hvad skal der til for at skabe fremtidens virksomheder? Han forsøger at finde svaret til dig, så du kan træffe de bedste beslutninger remover. Følg endelige med i snakken mellem Brian og hans udvalgte gæster og få inspiration til en bedre fremtid for netop din virksomhed.

Vi har udvalgt 8 episoder (#111-#118) i podcasten, der har hovedet fokusset ‘Spotlight på projekter’. Disse episoder mener vi har mest relevans for dig som projektleder, men udforsk gerne yderligere. Du kan finde mange guldkorn iblandt hans episoder.

Friis og Berg`s: Projektsucces kræver ledelse

Af Else Kathrine Friis: projektkonsulent og Lise-Lotte Berg: udviklingskonsulent.

15 episoder (flere på vej) / varer omkring 30 min hver.

I podcasten gør Else og Lise-Lotte deres bedste for at hjælpe dig med at blive klogere på projektledelse ved at tale om de svære cases. Projektledelse kan være kompliceret og selv en konsulent kan få brug for hjælp af en konsulent.

Skrevet af: Tina Madsen