fbpx

Er du vores nye afvikler i Aarhus med interesse for musik og nye artister?

Vi søger lige nu en kollega, der brænder for koordinering og kan sikre at vores karriereforløb Innovative Artist Academy i Aarhus afvikles på et fortsat højt niveau. Hvis du er frisk på at kaste dig ud i nye spændende miljøer, have mange bolde i luften og udvikle dine færdigheder inden for koordinering, så er det dig, vi står og mangler!

Om os

I konsulentvirksomheden B Group beskæftiger vi os med talent- og kompetenceudvikling i både Danmark og Sverige. Vi har eksisteret siden 2009, og i de seneste år har virksomheden vokset sig større og større. Vores produkter består af de karrierefremmende kursusforløb: Innovative Sport ManagementInnovative Event ManagementInnovative Music ManagementInnovative Fashion Management og Innovative Artist Academy.

Vores arbejder omfatter altså mange forskellige kreative brancher, og vi søger nu specifikt en afvikler til forløbet Innovative Artist Academy i Aarhus. Her vil vores kursister møde professionelle fagfolk fra musikbranchen samt få værdifulde værktøjer og viden til at skabe en fremtidig karriere. Du kan læse mere om virksomheden og vores produkter på: www.b-group.dk

Stillingen

Som afvikler på Innovative Artist Academy bliver du en væsentlig del af teamet, hvor dine hovedopgaver primært vil bestå af at sikre, at vores kursister får det maksimale ud af deres undervisning, og at samarbejdet med vores partnere fra branchen fungerer optimalt.

Opgaver

– Indtage en imødekommende værtsrolle i samarbejdet med vores kursister og undervisere
– Afvikling af vores undervisnings-aktiviteter
– Koordinering af netværk og samarbejdsøvelser
– Kommunikationsopgaver som fx opdatering af sociale medier
– Evaluering og rapportering til vores projektledere

Omfang

– Kurset afholdes 6 gange a’ 6 timer på udvalgte lørdage, pr. halvår
– Stillingen udføres fra vores kursusfaciliteter i Aarhus
– Stillingen er timelønnet

Vi forventer at

– Du er studerende (det er dog ikke et krav)
– Du er mødestabil og dedikeret
– Du er god til at holde overblikket i pressede situationer
– Du er åben, inkluderende og god til mennesker
– Du er praktisk orienteret og ikke bange for at tage fat
– Du interesserer dig for musikbranchen

Vi tilbyder

– Muligheden for at kombinere studier med et spændende og lærerigt arbejde
– Muligheden for at deltage i undervisning med erfarne fagfolk fra hele musikbranchen
– Et fleksibelt og uafhængigt job i en kreativ virksomhed i vækst
– Udvikling af dine personlige og faglige kompetencer

Tiltrædelse

Vi søger en kollega, der kan arbejde fra ________ til og med udgangen ________. Da vi regelmæssigt afholder vores kursusforløb, vil der også være mulighed for at fortsætte i jobbet, hvis samarbejdet fungerer.

Ansøgning

Din skriftlige ansøgning og dit CV skal sendes via mail til simon@b-group.dk med teksten “Afvikler Aarhus – Artist” i emnefeltet. Send os din ansøgning senest d. ________.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til Simon Mark Sørensen på ovenstående e-mail eller ringe på tlf.nr: 71 74 74 19.